De beroepsgroep voor de Neuromusculaire Triggerpointtherapeuten

Triggerpoint Therapie Enkhuizen

-
Mijn naam is Sandra Stavenuiter. Ik ben Neuromusculaire Triggerpoint Therapeut. Ik heb naast de praktijk ook nog een baan als assurantieadviseur, waardoor de praktijk part-time geopend is. Mijn diploma sportmassage heb ik in 2011 behaald via ATS te Hoorn. Daarna aansluitend de HBO opleiding neuromusculaire triggerpoint therapie bij Prevenzis te Ommen en in 2016 afgestudeerd. Door de gevolgen van een ongeval heb ik zelf kunnen ervaren hoe het is om dagelijks klachten te hebben. Door zelf inzicht in mijn klachten te krijgen en hoe deze klachten te verlichten, ben ik enthousiast geraakt over de opleiding voor neuromusculair triggerpoint therapeut.

Mijn doel is dan ook om samen met de cliënt de klachten in kaart te brengen en een passende behandeling op maat aan te bieden. Daarnaast vind ik persoonlijke aandacht en het nemen van tijd voor cliënt belangrijk. Samen werken aan herstel!

Door de opleidingen die ik heb gevolgd en de opleidingen, bij- en nascholingen die ik blijf volgen, wil ik mijzelf steeds meer verdiepen, verbreden en verbeteren om cliënten te helpen bij hun klachten en bij het vinden van de oorzaken van deze klachten. Tevens werk ik graag in een zorgketen, om met meerdere zorgverleners samen te werken aan het herstel van onze cliënten.

Raadhuisplein 40
1611 AS  BOVENKARSPEL